Tajir_Logo
facebook_tajir  
.
Bookmark and Share
astrologija

Astrologija

Astrologija je danas u svijetu vrlo cijenjena i priznata. Popularnosti astrologije najviše je pomogao Nostradamus. Astrologija je stara više od 8000 godina. Mudraci su i tada vjerovali da je rođenje pojedinca ograničeno i zapisano u zvijezdama. Astrologija je jedinstvena za svakoga, ona je poput otiska prsta. Ne postoje dvije iste natalne karte. Kroz natalnu kartu spoznajemo sebe te možemo saznati sudbinu koja nam dolazi.

 


tarot

Tarot

Jedno od najkvalitetnijih sredstava proricanja je tarot. Nagađa se da su skupine roma na putu iz Indije preko Perzije donjeli tarot kao sredstvo proricanja u Europu gdje je u 14 st. i usavršen. Tarot se služi jezikom simbola - jezikom nesvjesnog koji nam, ukoliko mu pravilno pristupimo može otvoriti skrivene odaje naše duše. Um koji se bavi tarotom razotkriva značenja koja često ne mogu biti jasno definirana u svijetu razuma. Tarot tako spaja čovjekovu realnost s realnosti duha, povezujući razine stvarnosti i otvarajući nam vrata kroz koja ranije nismo mogli prolaziti.

 


numerologija

Numerologija

Za kvalitetnu numerološku analizu potrebno je izračunati tri ključna broja - sudbinski, duhovni i broj imena. Preko tih brojeva dobiti ćemo uvid u karakterne osobine i životni put određene osobe.

 


visak Visak

Većina stručnjaka koji rade sa viskom su radili sa njim godinama. Kada je pojedinac napredan, visak mu može otkriti gotovo sve. Ponekad trebamo lagane odgovore za stvari koje nas interesiraju. Visak je točan, lagan za korištenje i oduzima malo vremena. Izuzetno kvalitetan za pronalazak izgubljenih stvari ili osoba.

 


horoskop

Horoskop

Uzmite sudbinu u svoje ruke! Saznajte što Vas sve očekuje ovaj tjedan, što zvijezde govore kakvo će nam biti zdravlje, ljubav, posao, koji će nam dan u tjednu biti dobar ...

klikni i pročitaj svoj tjedni horoskop>