Tajir_Logo
facebook_tajir  
.
Bookmark and Share

Moja majka je došla čak iz Šibenika radi nepodnošljivih bolova u vratnoj kralježnici, a koje trpi već godinama. Iako nisam namjeravala, na prvoj terapiji sam se i ja pridružila radi problema sa sinusima. Prošla su četiri dana (prebrzo) i ne samo da su nam otklonjeni bolovi i da smo napunjene velikom energijom, nego smo imale i to zadovoljstvo da uživamo u vrlo ugodnom društvu gosp. Tajira  i njegovih ostalih pacijenata. Tko bi rekao da "terapija" može proći u šali i konstruktivnom razgovoru! A E...
Ivana i Mirjana

Hvala Gospodinu što mi je poslao takvog spasitelja,spasitelja života moga - gospodina Tajira Tahirovskog,kako ga mi još nazivamo "čudotvorcem".
Da počnem od glave. Glava mi je bistrija za razmišljanje, sluh mi je bio oštećen, sada mi je normalan.
Najveće moje boli su bile noge s kojima više nisam mogla hodati niti pomaknuti ih ni na jednu stranu. Već sam mislila da ću završiti u kolicima. Evo, hvala Bogu, ja sam presretna zahvaljujući gospodinu Tajiru Tahirovskom za sva ta moja ozdravljenja.
Nada

Poštovani gospodine Tajire,
Zahvalna sam Vam na tome što mogu bezbrižno spavati jer nema više bolova u koljenu. Hvala na olakšanom disanju obzirom na metastazu u plućima. Nema više bolova u kralježnici, lakše gutam i opće stanje tijela (nema više velikog umora) je bolje obzirom na stanje štitnjače.
Ovo je novo iskustvo za mene i drago mi je što sam prihvatila prijedlog prijateljice da dolazim na vaše tretmane.
Ana

Poštovani gospodine Tajire,
Prvi put sam kod Vas, a došla sam jer me mučilo dosta zdravstvenih problema. Nakon prvog Vašeg tretmana osjetila sam veliko olakšanje, što se bolova tiče, a svakim danom bilo je sve bolje.
Nestali su mi šum u glavi, bolovi u leđima i koljenima, a osjećam i neku mirnoću i blagost. Nadam se da ćemo se opet vidjeti, a do tada Vam zahvaljujem na svemu trudu, ljubaznosti i požrtvovnosti. Od svega srca zahvaljujem,
Dobrila

Poštovani gospodine Tajire,
Hvala vam na svemu!
S herpesom na usnici mučim se već desetak godina, redovito se javlja svakih dva do tri mjeseca. Bolne mjehuriće tretiram pastom iz ljekarne na bazi cinka. Tek nakon tjedan dana krastica otpadne. Međutim, uz Vašu pomoć, herpes mi je islječen već idući dan!

Sestra blizanka ima gastritis uz prisustvo bakterije Helicobacteri pylori. Morala je paziti što jede jer bi joj se nakon svakog obroka javljali jaki bolovi u želucu koji bi se smirili jedino uz uzimanje Gastala/Reglana.
Sada, nakon bioterapije, može jesti ono što joj je godinama bilo uskraćeno. Istina, već nakon prvog dana terapije, nakon kobasica, luka i čokolade, zaspala je kao dojenče. Ono što je bilo teško zamislivo, uz Vašu pomoć postalo je stvarnost.
Najdublje zahvaljujemo!
Irena i Ivana

Mogu s ponosom reći dragi Tajire!
Vi ste napravili, što se mene tiče, ne bolesnu nego ozdravljenu ženu koja je do sada tražila pomoć u bolestima koje svaki čovjek ima u sebi.
Sada ste tu u našoj i vašoj Hrvatskoj Kostajnici. Nij me sram javno reći da ste me spasili, a sa istinom i iskustvom ljudi su počeli dolaziti i tražiti pomoć. Hvala vam, ja ću i dalje slijediti vas.
Bionergija je tu, ona je spas, Božji dar!
Mira

<prethodna stranica
1 : 2 : 3
slijedeća stranica>