Tajir_Logo
facebook_tajir  
.
Bookmark and Share

Ne postoje dovoljno velike riječi kojima bih Vam se uspjela zahvaliti za napredak u zdravlju i poboljšanje kvalitete života u kojima sada uživam!
S poštovanjem,
Vlasta

Poštovani g. Tajiru,
Puno Vam hvala što ste mi izlječili moj zasjenjen sinus. Puno lakše mi je disati. I po noći dišem na nos, a ne na usta. Zahvaljujem puno i za moje koljeno koje mi je bilo oštećeno, no vi ste ga izlječili. Sada mogu nastaviti sa svojim treninzima košarke. Puno hvala,
Tomislav

Na ovaj tretman bioenergijom odlučili smo se nakon što smo gledali televizijsku emisiju gosp, Tajira kroz eter har tv. Kako je mojoj supruzi dijagnosticiran artritis, a za lijek se ne zna, odlučili smo se za jedino moguće rješenje, a to je tzv. alternativna medicina.
Tako sam se ja, uz suprugu, odlučio riješiti gastritisa, boli u koljenu zbog sportske osljede, te tjeskoba i straha zbog stresa.
Nakon četiri posjeta osjećam se odlično, najviše u pogledu gastritisa i bolova u koljenu koji su skoro pa nestali.
Naime, liječivši gastritis povukli su se i hemoroidi s kojima sam također imao problema, a da ih uopće nismo liječili! Stres smo značajno umanjili, no potpuno će nestati kada se supruga u cijelosti riješi artritisa.
S poštovanjem,
Igor

Poštovani gosp. Tajiru!
Što se tiče terapije koju ste provodili kod moje malene kćeri Mie, oboljele od epilepsije, primijetila sam da spava cijelu noć. Inač se budila i po dva do tri sata nije htjela spavati. Počela je bolje jesti, veselija je i tonus mišića je slabiji pa ju je lakše držati.
Što se tiče mene, spavam kao top, smirenija sam i nisam toliko napeta. Osjećam da sam lakša. Jako sam vam zahvalna i radujem se ponovnom susretu.
Mia i Lana

Kod Tajira  zrači toplina, energija, ugodne riječi... Došla sam s puno problema i boleština, a on što se definitivno poboljšalo je cirkulacija sve do periferne, a otvorili su se sinusi i mogu disati - nevjerojatno! Smanjena je bol u lumbalnom dijelu kralježnice koja je za operaciju, a smanjio se i ublažio tinitus! Hvala, nastavljamo dalje na dovršetku postojećih problema i aktiviranju na novima.
Ana

Došla sam po pomoć za dijete, a na kraju je gospodin Tajir  pomogao i meni. Nemirna, neispavana, a sada sve suprotno. Spavam, imam volju za sve, a još sam i puna strpljenja za sve oko sebe. Inače radim s ljudima pa mi je bilo ponekad veoma teško. A sada to rješavam bez ikakvog problema. Nervozu više ne osjećam, a vjerujem da će tako i ostati. Vjerujem da će gospodin Tajir  i mom sinu pomoći. Već sada osjećam pomaknuće i kada bude trebalo opet ćemo doći. Nemam riječi kojom bih se zahvalila.
Još jednom puno, puno hvala! Tisuću puta hvala, hvala, hvala!

Bračni par srednjih godina upisao je u moju Knjigu dojmova:
Prije puno godina smo suprug i ja bili na tretmanu kod gospođe Niagare, Tajirove bake, pa kad smo saznali da je gospodin Tajir njezin nasljednik u poslu došli smo njemu s puno povjerenja u dobro i pozitivno što se dogodilo i nama. Naravno, imamo zdravstvenih i emocionalnih problema koji su nakon tretmana neki doslovno nestali, a neki još malo tinjaju. Zato iskreno hvala.
Vesna i Damir

<prethodna stranica
1 : 2 : 3
slijedeća stranica>