Tajir_Logo
facebook_tajir  
.
Bookmark and Share

Nakon dugogodišnjeg liječenja kod liječnika, naišla sam na nešto što se može više osjetiti nego opisati. Puno topline, ugodnosti, a na kraju ono najvažnije: osjećam se konačno osnaženo s manje boli.
Iz sveg srca Vam hvala!
Ako Bog da Vaš pacijent i u budućnosti,
Đurđa

Uz poštovanje!
Ovih nekoliko riječi neće moći reći sve što bih htio:
Nakon dugo vremena i posjećenih lječnika i svih ostalih terapija bezuspješno sam hodao za liječenje supruge.
Vama, gospodine Tajire, puno hvala. Supruga mi je sada dobro i nadam se da će tako i ostati.
Želim Vam i dalje uspjeh u radu i sve dobro.
Stjepan

Poštovani gospodne Tajire,
Želim Vam zahvaliti na ugodnom druženju i isto tako ugodi koju sam osjećala kod svake Vaše terapije. Imala sam problema s donjim dijelom leđa - boljela su me, a sada više ne.
Isto tako osjećam prilično poboljšanje u vezi problema s desnim okom koje nema suza (suho oko). To je za mene bilo jedno novo iskustvo i od sveg srca zahvaljujem.
Jadranka

Hvala stričeku Tajiru,
Otkako dolazim na tretmane nemam bolove u vratu i lakše dišem. Zahvaljujući Vama "sklopio" sam se s prirodom što mi je najdraže. Svježije se osjećam i s puno nergije.
Matija

S terapijama sam počela vrlo skeptično ne vjerujući da se može baš toliko toga napraviti na bolje budući da sam imala prilično poteškoća. A već nakon prve terapije sam osjećala takvo olakšanje na kralježnici kao da mi je skinuto deset kilograma tereta. Onda je poslije svake terapije bilo sve bolje i bolje, tako da su mi nakon treće terapije rekli doma: "Čuj, još malo pa ćeš poletjeti!".
Zato veliko hvala gospodine Tajire,
Danijela

Gospodin Tajire  Stvorili ste svojom dobrotom, radom i dodirom zadovoljstvo i vjeru ljudi prema vama. Vas dvoje stekli ste u Hrvatskoj Kostajnici veliku obitelj. Veliko hvala što nas liječite. Obitelj vjeruje vama, a vi nama.
Vaše Ivanka i Mira

Vjera u čovjeka je lijek za dušu, a ako čovjek izlječi tijelo onda ima zlatno srce i zlatne ruke!
Vaša pomoć mi je od neprocjenjive vrijednosti.
Veliko hvala za pomoć, pažnju i izlječenu dušu i tijelo Željku i Renatu!
Rada

<prethodna stranica
1 : 2 : 3
slijedeća stranica>