Tajir_Logo
facebook_tajir  
.
Bookmark and Share
   
Bioterapijom (Božanskom energijom) budimo prirodne mogućnosti samostalnog oporavka ali i iscjeljenja, vraćamo protok energije kroz tijelo te nadopunjavamo izgubljenu energiju, omogućujući organizmu da se izliječi sam.Bioenergija (božanska energija, životna snaga) je univerzalna energija koja se nalazi u nama i svuda oko nas te je osnovni sastojak i izvor sveukupnog života. Bioenergija se danas prvenstveno veže uz alternativnu medicinu iako je ona i mnogo više od toga, jer predstavlja rezultat nebrojenih meditativnih i transcendentnih iskustava drevnih filozofskih i religijskih kultura istočnih civilizacija o čemu svjedoče indijske vedske knjige u kojima je bioenergija nazvana prana. U Kini iz koje potječe naziva se „ČI“, u Japanu „KI“, u Egiptu je bioenergija na hijeroglifima nazvana „KA“, a zapisi o njoj postoje i na asirskim i babilonskim pločicama. Još je i Hipokrat (oko 370. godine prije naše ere) iscjeljivao bioenergijom (rukama koje zrače, iscjeljuju) koristeći je uz ljekovito bilje i odgovarajuću prehranu. I u Svetom pismu stoji kako je Isus liječio dodirom.

Liječenje dodirom i rukama, najčešća bioenergetska metoda koja se upražnjuje, podrazumijeva djelovanje 

bioenergetskog polja ruku iscjelitelja na subjekta terapije, sa svrhom manipulacije i konačno uravnoteženja njegovog bioenergetskog polja, što rezultira harmonijom i zdravljem.
Liječenje bioenergetskim poljem ruku podrazumijeva telepatsko utjecanje na subjekta terapije i vrši se dodirom i bez dodira ruku. Pacijenti koji su podvrgnuti bioenergetskom tretmanu, osjećaju različite senzacije na tijelu, poput valova topline, peckanja ili pritiska na određenim dijelovima tijela.

To je najprirodnije liječenje bez ikakvih nuspojava i slično što bi moglo biti štetno za nas. Nema nikakve kemije, za razliku od medicine, bioenergijom se ljudi zaista izliječe.

 

Klikni i saznaj više:
Kako Vam bioenergija može pomoći? >
 

 

 

 
   

bioenergija, bioenergicar, iscjeljivanje, univerzalna energija, alternativna medicina, prana, liječenje dodirom, zdravlje, najprirodnije liječenje, tajir